За партньоите

ИЗНОС

В рамките на дейността на компанията ни по износ предлагаме екстракти от иглолистни растения с известен химичен състав и биологични свойства, а също така готови рецепти за производство на биопрепарати на базата на екстракти от иглолистни растения.

Суровините, които се използват за производството на екстракти, се събират в екологично чистите райони на Западен Сибир, разположени далеч от големите градове, и по тази причина се смятат за органичен природен продукт.

Компанията ни също така предлага технологии, оборудване и обучение на персонала, ако това е необходимо за организиране на производство по нашите рецепти.

За всеки бизнес в сферата на здравословното хранене, органичната козметика и био-препаратите е полезно и финансово изгодно да предлага сибирски препарати от иглолистни растения, особено като се има предвид нарастващият интерес към екологията и органичните материали.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

10 години на руския пазар. Голям опит във вноса и износа на стоки.

Целият процес е в нашите ръце: разработката, производството и разпространението.

Нашите продукти спомагат за възстановяването и поддържането на здравето.

Сибирската тайга е единственото екологично чисто място на планетата ни.

РАСТИТЕЛНИТЕ ЕКСТРАКТИ НЕ ИЗИСКВАТ СЛОЖНА СЕРТИФИКАЦИЯ

ЕКСПОРТИРАМЕ НЕ САМО СУРОВИНИ, НО И ТЕХНОЛОГИИ

ПРОДУКЦИЯТА НИ НЕ СЪДЪРЖА ГМО, РАДИАЦИЯ И ХИМИЧНИ ЗАМЪРСИТЕЛИ

ВНОС

Компанията ни разполага с мрежа от собствени фирмени магазини в Новосибирска област. Готови сме да разгледаме проекти за внос на потенциално интересни и финансово изгодни продукти в Русия.

Фирмени магазини

Информационни платформи

Складове

Сертификация на продукцията

СЪВМЕСТНИ ПРОЕКТИ

Компанията ни е готова да разгледа всякакви форми на сътрудничество, като например съвместни научно-изследователски проекти или организиране на съвместно производство навсякъде по света

Научна аналитична база за изучаване на растителни суровини

Пилотно производство за потенциални проекти

Промишлено производство на готови продукти

Дистрибуция и разпространения в сибирския регион